Alternatief voor Bronk in Gulpen op zondag 5 juli 2020

Vanwege de geldende maatregelen tegen het coronavirus is het niet toegestaan om, zoals gewoonlijk, in processie door de straten van Gulpen te trekken met het Allerheiligste. Toch willen we deze dag niet zomaar voorbij laten gaan.

Als we niet met Allerheiligste naar de mensen toe kunnen gaan, willen we de mensen uitnodigen om naar het Allerheiligste in de kerk te komen! Na de H.Mis, die op deze dag om 09.30 uur zal zijn, zal het Allerheiligste uitgesteld worden op de hoge troon van het hoogaltaar, tot 13.00 uur. Het is een ruime periode, zodat velen de kerk binnen kunnen lopen om het Allerheiligste Sacrament te aanbidden. Uiteraard met inachtneming van de regels tegen de verspreiding van het coronavirus!

Naast momenten van stilte, zal er gebeden en gezongen worden.