Rabo Clubsupport: uw stem voor Maria comité en zangkoor St. Gregorius of St. Caecilia

Beste parochianen,

Vanaf 5 oktober start de Rabobank Clubsupport actie.

Er zijn in onze parochies diverse groepen en ‘clubs’ die meedoen aan deze actie. U kunt als lid van de Rabobank hen steunen door uw 5 stemmen uit te brengen, met maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging.  Iedere stem is geld waard!

U zou uw stem kunnen doen gelden voor het Gemengd Zangkoor St. Gregorius in Gulpen, of het gemengd Zangkoor St. Caecilia in Wijlre. Deze koren willen op hun beurt graag hún stem laten horen in feestelijke vieringen, zodra het weer kan en mag, natuurlijk.

Of denkt U aan het Maria comité, wat zorg draagt voor het Mariabeeld op de Gulperberg. Zeker in deze oktobermaand, bij uitstek ook Mariamaand, zou dit comité uw stem waarderen, om te kunnen voorzien in groot onderhoud van het beeld.

Het zou fijn zijn als vele parochianen, die de parochiegemeenschap een warm hart toedragen, gebruik maken van deze mogelijkheid. Uiteraard geldt dit alleen voor mensen die zelf lid zijn van de Rabobank.

U kunt stemmen tot 25 oktober.

Met vriendelijke groeten en hartelijke dank namens zangkoren en Maria comité.