Hubertusdag anders

De ondernemersvereniging ‘Samenwerking en Promotie Kern Gulpen, het bewonersnetwerk, de parochie St. Petrus en harmonie St. Petrus hebben de handen in elkaar geslagen en proberen in goede samenwerking op een passende manier vorm te geven aan ‘Hubertusmarkt anders’.
De traditionele Hubertusmis in de St. Petruskerk gaat door, met een maximum van 30 deelnemers en alleen toegankelijk na aanmelding.
Deze H. Mis zal vanaf 14.00 uur hier op de website van de parochie en op ons Vimeokanaal te zien zijn. Een koperensemble van harmonie St. Petrus zal spelen, cantor Tim Nicolaije en organist Chris Wouters zorgen voor verdere muzikale omlijsting. Ook wordt het Hubertusbrood gezegend. De ondernemersvereniging heeft een actuele Hubertusfilm voorbereid die via social media te volgen zal zijn. Diverse acties van de winkeliers verspreid over deze periode, en de boom van verbondenheid op de Markt geven verder vorm aan een bijzondere Hubertusdag in een bijzondere tijd.