Geen publieke vieringen op kerstavond – Nachtmis alleen on-line

Vanwege de aangescherpte regels gaan de activiteiten op kerstavond en de Nachtmissen niet door. Er zullen dus géén toegankelijke vieringen zijn.

Het is wel mogelijk om on-line de nachtmis mee te volgen vanaf 23.00 uur, deze zal ook de dagen daarna nog te zien zijn.

Openstelling kerken:
De kerk van Gulpen is op 24 december open tot 18.00 uur voor een persoonlijk bezoek. De kerk van Wijlre is op kerstavond 24 december open van 16.00 tot 19.00 uur.

H. Missen 1e en 2e kerstdag:
De H. Missen in de ochtend van eerste en tweede kerstdag gaan wel door, maar zijn alleen toegankelijk na aanmelding. Op dit moment is aanmelden voor deze H. Missen al niet meer mogelijk omdat het maximum aantal van 30 reeds bereikt is.

Extra vieringen:
Om U zoveel mogelijk gelegenheid te bieden toch op deze dagen de H. Mis bij te wonen, zijn er twee extra vieringen waarvoor U zich nog kunt aanmelden op de gebruikelijke manier:

Tweede kerstdag 17.30 uur H. Mis in St. Gertrudiskerk Wijlre
Zondag 27 december 17.00 uur in H. Petruskerk Gulpen