Actie Huispaaskaarsen

Bij het schrijven hiervan is Kerstmis nauwelijks achter de rug. Maar intussen zijn de voorbereidingen voor Pasen al in volle gang!

We beseffen dat in de onzekerheid van deze tijd veel voorbereidingswerk voor niets kan zijn, maar hoe het ook mogen zijn, we kunnen altijd een beetje “paassfeer” in huis halen!
Daarom zal in onze parochies dit jaar een actie ‘Huispaaskaarsen’ plaatsvinden. U kunt een paaskaars in huisformaat bestellen via het parochiekantoor in Gulpen, of het parochiecentrum in Wijlre.

Er zijn die verschillende formaten verkrijgbaar, elk met een andere afbeelding. U ziet op de foto de verschillende afbeeldingen: het Kruis met het Lam Gods, de Verrezen Christus en de levensboom.

ModelLengteDiameterPrijs
I200 mm60 mm€ 12,-
II250 mm60 mm€ 13.50
III300 mm70 mm€ 18,-

De huispaarkaarsen zullen gewijd worden tijdens de paaswake en aansluitend kunt U deze afhalen. Hopelijk kunnen we op deze wijze een beetje van het Paaslicht laten schijnen in onze huizen.