Afscheid mevr. Bleeser als vrijwilligster parochiezaal Gulpen

Mevr. Jessie Bleeser heeft onlangs te kennen gegeven te moeten stoppen met haar activiteiten in ons parochiezaaltje, vanwege gezondheidsproblemen. Sinds de opening van het zaaltje, ruim 30 jaar geleden, was zij een vertrouwd gezicht voor de vele bezoekers. Van afspraken maken tot inkopen doen en aanwezig zijn om bezoekers ten dienste te zijn… Jessie was er gewoon! Zo heeft zij de fundamenten gelegd voor een plaats waar menige Gulpenaar zich ‘thuis’ voelt.

Het kerkbestuur van Gulpen wil dan ook haar grote dankbaarheid en waardering uitspreken, namens de parochiegemeenschap. Het moge duidelijk zijn dat Jessie door menigeen gemist zal worden, maar ongetwijfeld zal dit wederzijds zijn.

Jessie, nogmaals bedankt! Het ga je goed!

Even dankbaar is het kerkbestuur te kunnen melden dat men spoedig geslaagd is in het vinden van een opvolgster, in de persoon van mevr. F. Steins. Zo blijft ons parochiezaaltje een plek om elkaar te ontmoeten. We wensen mevr. Steins veel succes toe!