1e H. Communie in Gulpen

Zondag 11 juli 2021 is dan eindelijk de dag dat 7 communicantjes in Gulpen de 1e Heilige Communie doen. Vanwege corona is hun Communie reeds tweemaal uitgesteld, maar zondag 11 juli gaat het gebeuren. Driemaal is scheepsrecht!

De overgebleven groep bestaat uit de volgende kinderen: Djianni Boon, Camiel Broecheler, Rick Cortenraad, Sem Dreessen, Syenna Jaspers, Milan Knops en Colin Triepels.
De voorbereidingen zijn begin 2020 al gestart en ook de afgelopen weken hebben de kinderen onder leiding van Marie-José Degens les gekregen. En ondanks corona zijn er toch een aantal mooie activiteiten georganiseerd. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels. Zo hebben de kinderen een interessante rondleiding door de Sint-Petruskerk gekregen van Deken Bronneberg en hebben ze van dichtbij de kerkklokken mogen aanschouwen. En uiteraard mocht het traditionele bezoek aan de bakker niet ontbreken, alsmede het langsbrengen van een worst naar het klooster. Nu maar hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn op 11 juli. De kinderen, maar ook hun ouders, broertjes/zussen, familie en vrienden verheugen zich op 11 juli. De Heilige Mis zal om 11.00 uur in de Sint-Petruskerk te Gulpen plaatsvinden.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑