Lezing “Vrij zijn om te geloven” op 16 november

Is het thema van een lezing op 16 november in het parochiezaaltje van Gulpen, verzorgd door Kerk in Nood. Deze maand wordt immers bijzonder de aandacht gericht op de christenvervolging. Dagelijks zien we beelden van de vervolging van christenen, over heel de wereld. Dan denken we misschien meteen aan verre landen, waar regels en wetten niet zo serieus genomen worden. Maar we mogen best ons de vraag stellen hoe vrij we hier in Nederland zijn om uit te komen voor ons geloof? Probeer maar eens zulk een gesprek te beginnen tijdens een familiebijeenkomst!

Kerk in Nood is een Internationale Katholieke hulporganisatie die wereldwijd christenen ondersteunt, bijzonder zij die vervolgd of onderdrukt worden, of hen die in pastorale nood zijn.

Van harte bent u uitgenodigd om hier aan deel te nemen, op woensdag 16 november a.s. om 19.30 uur in het parochiezaaltje van Gulpen. U hoeft zich hier niet voor aan te melden en deelname is gratis. Wel is het mogelijk om na afloop een donatie te geven voor de projecten van Kerk in Nood.

Wees welkom!