Kerstpakkettenactie Wijlre – Paus Franciscusgroep

Met Kerstmis vieren we het feest van de vrede. Momenteel is iedereen bezorgd over de oorlogen in
Oekraïne en Israël en is vrede soms ver te zoeken. Voor die vrede veraf kunnen we bidden maar misschien concreet minder doen.

Vrede begint dicht bij huis, in ons eigen dorp, in onze eigen familie, onze buurt en onze vereniging. Daar kunnen we wel wat aan doen. Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel mensen die een moeilijke periode doormaken door ziekte of door het gemis van een dierbare. Mensen kunnen het ook moeilijk hebben omdat ze hun werk hebben verloren of moeite hebben met de zorgen voor hun zieke partner. Er zijn ook gezinnen die het financieel moeilijk hebben en de eindjes net aan elkaar kunnen knopen.

Vrede betekent een arm om je heen slaan. Graag willen we deze mensen in Wijlre laten merken dat we een arm om hen heen willen slaan. We willen hen laten merken dat we aan hen denken, hun verdriet of moeilijke situatie mee willen dragen. Daarom willen we deze mensen in de dagen voor Kerstmis een kerstpakket bezorgen. De Paus Franciscusgroep heeft een aantal mensen en gezinnen op het oog die deze arm om je heen goed kunnen gebruiken. We willen echter niemand overslaan of tekort doen. Daarbij hebben we uw hulp nodig en roepen wij u op om ons te laten weten wie een arm om zich heen kan gebruiken door een kerstpakket te bezorgen. Ook om praktische redenen willen we een beroep doen op u omdat we graag tijdig willen weten hoeveel kerstpakketten we klaar gaan maken.

De kerstpakketten zijn bestemd voor mensen die in Wijlre wonen. Wilt u ons meehelpen en laten weten wie er volgens u in aanmerking zou moeten komen voor een kerstpakket? U kunt de namen van degenen die naar uw mening een kerstpakket zouden moeten krijgen doorgeven:
– Via de e-mail franciscusgroepwg@gmail.com
– Via de telefoon 06-44377571
– Op papier in de brievenbus in de Holegracht 27 of in de collectebus achter in de kerk van Wijlre
Uiteraard zullen we de privacy van de mensen die een kerstpakket krijgen respecteren. Opgeven kan tot 1 december!

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑