Vieringen Gulpen

In de winter staat de thermostaat in de kerk enkele graden lager i.v.m. energiekosten. Houdt U daar rekening mee? Dank U.

Eucharistievieringen

Op de volgende vaste tijden is er een H. Mis in de kerk van de H. Petrus in Gulpen:

Zaterdag 19.00 uur Рin de winterperiode in het parochiecentrum aan het kapelaan Pendersplein
Zondag 11.00 uur

Vanaf 1 januari 2024:
Maandag 15.00 uur – In zorgcentrum ‘Klein Gulpen’ aan de Oude Rijksweg
Woensdag 10.15 uur – In zorgcentrum ‘Dr. Ackenshuis’ aan de Oude Maastrichterweg
Vrijdag 19.00 uur
Als er op vrijdag overdag een H. Mis is bij begrafenis of huwelijk, dan komt de avondmis te vervallen.

Vespers
Op vrijdag, voorafgaand aan de avondmis, de vespers om 18.45 uur*

Doordeweeks – tot en met 31 dec 2023:
Maandag 19.00 uur
Woensdag 19.00 uur
Vrijdag 19.00 uur, voorafgegaan door de Vespers om 18.45 uur
Als er overdag een H. Mis is bij begrafenis of huwelijk, dan komt de avondmis op die dag te vervallen.

Aanbidding

Van mei t/m november is er op de 1e vrijdag van de maand uitstelling & aanbidding van het Allerheiligste Sacrament om 18.00 uur, voorafgaand aan de vespers en H. Mis.