Wandelen met Bach in het Heuvelland – 3 sep

Afgelopen jaren heeft het Bach-comité Gulpen de uitvoering van het Johannes Passion mogelijk gemaakt. De eerste uitvoering hiervan is reeds bijna 300 jaar geleden, en wel in 1724. Daarom zijn de voorbereidingen reeds begonnen om komend jaar deze wederom uit te voeren in de St.Petruskerk van Gulpen.

Als een ‘opwarmertje’ hierop organiseert het Bach-comité op zondagmiddag, 3 september a.s. de “Bach wandeling in het Heuvelland”. Het wordt een wandeling waarin natuur, cultuur en historie aan elkaar worden gekoppeld, met muziek van Bach als rode draad. De wandelaars zullen door gidsen worden meegenomen op een route van ongeveer 4 kilometer, waarbij zij regelmatig een toelichting zullen geven over cultuurhistorische plekken en /of bijzonderheden in het landschap. Op diverse andere plaatsen zullen de wandelaars verrast worden met een kort muzikaal optreden met aansprekende muziek van Bach.

Om deel te nemen wordt u vriendelijk verzocht om u in te schrijven via wandeling@bachcomitegulpen.nl. Er wordt een bijdrage gevraagd van €10,00 (kinderen t/m 12 j €2,50). Een kop koffie of thee is inbegrepen! Deelnemers krijgen volgend jaar €2,50 korting op entree van de Johannes Passion 22/03/’23.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑